Behandlinger

KROPSTERAPI

Behandlingen kombinerer kropsterapeutisk massage (som består af bl. a. pulserende massage, meridianmassage, akupressur og zoneterapi), med samtale og healing. Under massagen vil du opleve at kroppen bliver aktiveret, afspændt og balanceret og du vil få et dybere og friere åndedræt. Den pulserende massage skaber ro i dit nervesystem og dermed både i krop og sind.

Jeg tilbyder normal kropsterapi som en times behandling og herudover tilbyder jeg halvanden times behandlinger, hvor der er mere tid til fordybelse, afspænding og healing.

Hvordan foregår kropsterapi?

Vi begynder med en kort samtale om din situation/din problematik og så lægger du dig op på briksen. Du ligger i dit undertøj, eller så meget tøj du har det godt med (løstsiddende tøj som t-shirt og leggins er fint), under et tæppe. Der er ingen brug af olie.

Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og tilpas. Der vil være god tid, så du kan få en rolig, nærværende og afslappende behandling.

Husk at drikke rigeligt med vand i timerne efter en behandling. Du kan godt føle dig træt. Sørg gerne for ikke at have travlt umiddelbart efter behandlingen, men giv dig selv ro til at lande.

HEALING

Healing en stille og blid behandling, hvor jeg arbejder intuitivt med hænderne på forskellige energipunkter på din krop, dine chakraer og i energifeltet rundt om kroppen og uden for kroppen, mens du blot slapper af og mærker energien.

Healingen bringer balance i energifeltet og det kan mærkes både i krop og psyke. Krop og nervesystem afspændes og tankerne løftes og giver plads til dybe indsigter.

Healing bringer dig i kontakt med din sjæls energi og det aktiverer kroppens og psykens selvhelbredende kræfter.

Healing er gavnlig ved alle former for ubalancer i krop og psyke. Behandlingen kan opleves som en ‘nulstilling’, hvor du efterfølgende vil opleve ro og fornyet energi og livsglæde.

INDRE BARN TERAPI

Indre barn terapi er en forløsende metode inden for kropsterapien til at heale de udviklingstraumer vi har med fra barndommen og dermed til at bryde uhensigtsmæssige adfærdsmønstre i vores voksne liv og heale mulige årsager til sygdom.

Både kropsligt og følelsesmæssigt kan vi være meget præget af oplevelser i barndommen, hvor vi af den ene eller anden grund ikke blev mødt i vores behov og derfor lærte at overleve ved at lukke ned for dele af os selv. Man kan sige at et indre barn er ‘en oplevelse fra fortiden, der lever i nutiden’, fordi noget i os tror, at vi stadig skal overleve på samme måde.

Men ved kærligt at møde vores indre børn og hente dem hjem i en trygt rum, kan vi forløse traumerne og blive hele igen. Vi går fra at OVERLEVE, til at LEVE i tillid til, at vi er elskede som dem vi er. Det øger selvværd og selvkærlighed.

Indre barn terapien foregår som en visualiseringsproces kombineret med kropsterapeutiske teknikker og afspænding.