Healing i Århus

HEALING

Healing er en stille og blid behandling, hvor jeg arbejder intuitivt med hænderne på forskellige energipunkter på din krop, dine chakraer og i energifeltet rundt om kroppen og uden for kroppen, mens du blot slapper af og mærker dine sanser. Det kan føles som varme eller elektrisk energi i kroppen, som noget der strømmer eller udvider sig. Healingsenergien bevæger sig derhen hvor der er brug for den, så du kan opleve at forskellige steder i kroppen bliver pulserende, måske med forbigående smerter, varme eller kulde. I healingen får vi altid det vi har brug for, ikke nødvendigvis det vi tror vi skal have, så mød det med åbenhed og nysgerrighed.

Nogen klienter mærker meget og oplever at se farver eller lys eller får en fornemmelse af at svæve. Og nogen klienter oplever ikke andre sansninger end at krop og tanker falder til ro. Og det er helt fint! I healingen er det dit eget energisystem og din indre visdom der tager over og den ved hvad der er brug for. Healing bringer dig i kontakt med din sjæls energi og det aktiverer kroppens og psykens selvhelbredende kræfter. Det bringer balance i energifeltet og det vil efterfølgende kunne mærkes både i krop og psyke. Krop og nervesystem afspændes og tankerne løftes og giver plads til dybe indsigter.

Som healer kan jeg også opleve at få clairvoyante beskeder eller spørgsmål til dig og jeg kan se hvad der er brug for at have fokus på nu og fremadrettet. Det kan derfor være at vi har en samtale undervejs og der vil altid være en efterfølgende samtale.

Healing i Århus hos Healende Kropsterapi er gavnlig ved alle former for ubalancer i krop og psyke. Og det kan være en stor hjælp i din selvudviklingsproces. Behandlingen kan opleves som en ‘nulstilling’, hvor du efterfølgende vil opleve ro og fornyet energi og livsglæde.

Husk at drikke rigeligt med vand i timerne efter en behandling. Du kan godt føle dig træt. Sørg gerne for ikke at have travlt umiddelbart efter behandlingen, men giv dig selv ro til at lande.

Er du nysgerrig på healing i Århus eller leder du efter adressen, så finder du kontaktoplysninger her. Du er velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål, skriv gerne en mail eller send evt en sms og bed mig ringe dig op.