Kropsterapi i Århus

KROPSTERAPI

Healende Kropsterapi i Aarhus er en hjælp til dig, der har brug for at genfinde kontakten til dig selv og din krop og dermed finde din indre ro og sundhed. Hvad end du har fysiske symptomer, som smerter og spændinger eller du oplever psykiske ubalancer som stress eller angst, så vil kropsterapien kunne hjælpe dig.

Behandlingen kombinerer kropsterapeutisk massage (som består af bl. a. pulserende massage, meridianmassage, akupressur og zoneterapi), med samtale og healing. Under massagen vil du blive guidet ind i kontakten med din krop og du vil opleve at kroppen bliver aktiveret, afspændt og balanceret og du vil få et dybere og friere åndedræt. Det er en følelse af at der er mere plads i kroppen og at den hænger mere sammen. Den pulserende massage og nærværet skaber ro i dit nervesystem og dermed både i krop og sind.

Jeg tilbyder normal kropsterapi i Århus som en times behandling og herudover tilbyder jeg halvanden times behandling, hvor der er mere tid til fordybelse, afspænding og en længere healing. Den længere behandling er værdsat af mange klienter.

 

Hvordan foregår kropsterapi?

Vi begynder med en kort samtale om din situation/din problematik og så lægger du dig op på briksen. Du ligger i dit undertøj eller så meget tøj du har det godt med (løstsiddende tøj som t-shirt og leggins er fint) og du får et tæppe over dig. Der er ingen brug af olie i behandlingen.

Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og tilpas. Der vil være god tid, så du kan få en rolig, nærværende og afslappende behandling.

Husk at drikke rigeligt med vand i timerne efter en behandling. Du kan godt føle dig træt. Sørg gerne for ikke at have travlt umiddelbart efter behandlingen, men giv dig selv ro til at lande.

Hvis du ønsker at høre mere om denne behandling, er du velkommen til at  kontakte mig for at høre nærmere om Kropsterapi i Århus. Du finder Healende Kropsterapi i Mejlgade i Århus C.